Groeidagboek ' Op zoek naar kleine gelukjes...'

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

  • Prijs : 

                         Boek : 26,95€

  • Verzending : 

                                      3,00€ België
                                5,00€ Nederland


Een interactief dagboek voor zelfreflectie, (zelf)bewustzijn en innerlijk welzijn dat kinderen uitnodigt om te groeien met aandacht voor hun gevoelens en emoties, helpt om te ontprikkelen, een positief zelfbeeld bevordert en het geluksgevoel vergroot.

Inkijkexemplaar :
https://youtu.be/Ih2lfCGsAsA 

Productinformatie

 Samenvatting

'Op zoek naar kleine gelukjes...' geeft kinderen geestelijke en emotionele voeding. Groeibegeleiding in een boek voor kinderen vanaf 7 jaar. Het leert hen zichzelf beter begrijpen, het benoemen van hun gevoelens en brengt inzicht in de situaties op hun pad. Dit draagt bij aan een positieve mindset, het reguleren van emoties, stressreductie, het aansterken van (zelf)vertrouwen en een liefdevolle houding naar zichzelf en de ander toe. Ook balans en meer rust in lichaam en geest worden bevorderd met behulp van creatieve aandachtsoefeningen, affirmaties en yoga. Creativiteit, geluk en dankbaarheid worden gestimuleerd en momenten van even ontspannen en zelfreflectie, alsook het ontladen van prikkels krijgen een waardevolle plek. Dit dagboek ondersteunt de gezondheid en weerbaarheid van het kind, wakkert het zelfhelend vermogen aan en draagt bij aan het algeheel welzijn. Ze leren hun talenten kennen en ontdekken dat ze uniek en waardevol zijn. Zo kunnen kinderen gezond groeien, hun zelfbewustzijn vergroten en zich verder ontplooien in wie ze zijn.


Elk boek wordt gesigneerd met een unieke en persoonlijke boodschap voor elk kind. Dit voor bestellingen via de website of mail.

Dit boek vervangt geen therapie sessie, maar biedt wel een ondersteuning met therapeutisch effect.

Maat of afmetingen

Created with Sketch.

 26 x 19,3 x 0,6 cm 

Productdetails

Created with Sketch.

Taal : Nederlands


Bindwijze : Hardcover

Aantal pagina's : 91 pagina's

Met illustraties 

Bijzondere instructies

Created with Sketch.

Verzendingskosten 3,50€  binnen België.

Verzenden naar Nederland is mogelijk. Stuur een mailtje via het contactformulier om je bestelling te plaatsen. 
Verzendkost voor Nederland : 5,00€ 

Bestellingen worden ( na betaling) binnen de 5 werkdagen verzonden.