Sfeer

Ouder-kind momentjes

Getuigenissen

Dag Hilde & Naomi,
Mag ik van onze kant jullie danken voor deze energieke, warme, liefdevolle, fantastische week.Toen ik het programma las, besefte ik dat deze belevenis voor Leontien zoveel meer zou zijn dan louter 'speelpleinwerking' waar ik haar bewust (nog) niet heen zend. Ze is er te jong voor, en heeft meer uitdaging nodig dan een halve dag 'spelen'.
Bij jullie in de groep kon ze groeien en de elfen-leidraad ten volle beleven, gedurende de vijf halve dagen.
Wat ik ook erg waardeer is het feit dat jullie bewust 'gezonde' tussendoortjes geven, in plaats van de o zo overal aanwezige suikers in koeken, snoepgoed, ...Ook dit is opvoedkundig veel meer verantwoord, waaruit Leontien haar goesting naar de klassieke suikertussendoortjes weer wat bewust heeft genegeerd. Dankjewel daarvoor.

Heel jammer dat het al gedaan is. Maar des te meer kijken we uit naar een volgende gelegenheid om Leontien bij jullie te mogen laten genieten.

Amai, wat teweeggebracht gisteren, er komt van alles spontaan naar boven, alsof er een deur dicht was en die nu open komt. Zie ook helderder wat ik wil en kan doen, is voor de hand liggend en zag ik gewoon niet. Dank je wel hé.


Super merci voor de start van
SAMmeke. Het komt allemaal heel goed binnen en treedt voelbaar in werking.


Kids Kampjes