Diensten

SAM coaching

Op reis gaan in je lichaam, een ontmoeting met jezelf! 

Vanuit een holistische visie met behulp van tools zoals kleuren,schrijven,klanken, meditatie...wordt je begeleid en leer je oude patronen, overtuigingen, blokkades, angsten.. vrijmaken & terug thuis te komen bij jezelf. Deze bewustwording & een liefdevolle verbinding met jezelf kan helpen jezelf & de ander beter te begrijpen, aanvoelen & accepteren. 

Zien wat je omgeving je spiegelt & wat dit voor jou kan betekenen.Welke gekwetste delen nog aanwezig zijn in jou of welke oude emoties, overtuigingen , gedachten nog in jouw innerlijk kind leven. 
Je leert je bewust worden hoe je zelf vanuit jouw eigen emotionele lading op een situatie reageert en dit polen we om. Zo kan je oude gekwetste delen van jezelf gaan loslaten & kom je in een diepere verbinding met jezelf, waar je meer levensvreugde en innerlijke rust terug vindt.


Door meditatief kleuren creëer je een diepere verbondenheid met de ziel die in jou huist , jouw gevoelens en wat daar allemaal binnen in jou leeft.

Zowel het kleuren maar ook helende klanken  zorgen voor herstel en balans in je hersenen en emotioneel lichaam.

Zo wordt je centraal zenuwstelsel, organen,... kortom je hele lichaam vitaler, gezonder en energieker.

Word & leef wie je werkelijk bent, in licht & liefde!

SAM'en : Kleur je vrij!

Op een creatieve & meditatieve wijze even stilstaan bij jezelf & terug contact maken met wat in je leeft.

Tijdens deze creatieve meditatie cirkel maken we het samen heerlijk rustig in een warme, liefdevolle , ontspannen sfeer waar je gewoon even mag ZIJN en jezelf ont-moeten. Eventjes alle to do's , verwachtingen en doelen opzij zetten en contact maken met het moment,jezelf en je lichaam. 

 

Ook maak je kennis met de kracht die stilte in zich draagt en vind je de rust in jezelf terug. 

Door thuis te komen bij jezelf leer je beter omgaan met prikkels van buitenaf en begrijpen wat de wereld rondom jou je spiegelt. 


We sluiten gezellig af met een kopje thee/water en delen naargelang de behoefte even onze ervaring.


Ouder-kind yoga

Tijdens de ouder-kind momenten staat genieten voorop! 

Een quality time  momentje van samen bewegen, spelen, groeien & bloeien  gevuld met  liefde, vreugde creativiteit & ontspanning. 
Deze unieke momentjes bieden een veilige plaats waar je welkom bent en jullie elkaar kunnen ont-moeten.
Een uitnodiging om met je kindje in een diepere en liefdevolle verbinding te gaan. 
De kindjes leren aan yoga doen op een speelse manier  samen met de ouder, in combinatie met ritmische spelvormen vanuit hun gevoel, massagespelletjes en creativiteit.

Door samen aan yoga te doen ontstaat een intieme band & kom je meer in contact met jezelf .
Yoga heeft een positief effect op de innerlijke rust, de concentratie, de weerstand en de motoriek. Het brengt meer levensvreugde, vertrouwen, kracht en souplesse in lichaam & geest.
Gewoon even samen ZIJN, een ont-moeting van hart tot hart!♥

Ook individuele (gezins)sessies zijn mogelijk op afspraak.

SAM'en voor Kids

Bewust en creatief spelen,  een helende time-out voor kids!


Relax Therapie  

Individuele sessies relax therapie zijn mogelijk op afspraak.

Via yoga, meditatie, mindfulness, (zelf)massage en de SAM-methode komen kinderen terug in verbinding met zichzelf en hun innerlijke wereld.
Zo kan hun gevoels -en lichaamsbewustzijn groeien, leren ze in hun kracht staan en vindt het kind meer rust in zichzelf.
Dit heeft een helende werking en brengt balans in zowel lichaam, geest en ziel.


Kids cirkels

In dit reeksje speels bewustzijn voor kinderen nemen we de regenboog mee als rode draad. Aan de hand van yoga & mindful spelletjes gecombineerd met creatieve opdrachtjes nodigen we kinderen uit hun lichaamsbewustzijn te vergroten, hun talenten te ont-dekken en te groeien in (zelf)vertrouwen.

De kinderen krijgen de kans en ruimte nieuwe ervaringen te be-leven, waar te nemen, te ontdekken, te bewegen, hun creativiteit & spontaniteit te laten stromen,  en gewoon hun  unieke zelf te ZIJN.

Yoga & Crea Kampjes

Tijdens de kampdagjes dompelen we ons onder in een dag vol ontspanning, creativiteit & plezier.
Er wordt die dag rond een thema gewerkt dat in een yoga & crea moment terug komt, aangevuld met oa. creatieve activiteiten, massage- dans & zintuigelijke spelletjes.

De kinderen leren samen werken en respectvol omgaan met zichzelf en elkaar. Ze krijgen de kans nieuwe ervaringen op te doen, te ontdekken & ge-woon hun unieke zelf te zijn.

Via mindful spelletjes nodigen we de  kinderen uit om de rust in zichzelf terug te vinden en hun lichaamsbewustzijn te vergroten. Dit alles op een speelse en bewuste manier.

SAM'en op school

Schooltrajecten kunnen op maat aangeboden worden, naargelang de wensen en verwachtingen van de school.

Naschoolse activiteiten of groeitrajecten onder de middagpauze, volgens een bepaald thema, of ook een lesuurtje yoga tussendoor is een mogelijkheid.

Een kids cirkel met yoga, mindfulness en creatieve/zintuiglijke spelletjes om de kinderen hun zelfbewustzijn te vergroten en hun zelfvertrouwen te sterken.

Ook dansbeleving - acrobatische yoga en Meditatieve spelletjes & verhalen om kinderen uit te nodigen om gewoon even te ZIJN in een rustige en minder prikkelende omgeving worden aangeboden.